malzemeler
- 125 gram pudra sekeri
- 200 gram un
- 200 gram nisasta
- 1 tane vanilya sekeri
- 200 gram rama margarin
- 2 cay kasik kabartma tozu
- 1 tane bos soda sisesi ve 2 corba kasigi kakao
- Yag oda sicakliginda olsun .
- Kakao haric malzemeyi bir kabin icersine alip yugurun.
- Yaklasik 15 -20 dakika serin bir yerde üzeri kapali dinlensin tekrar yugurun.
- Hamurdan kücük parcalar alip yuvarlayin üzerlerini elinizle hafif sekillendirin.
- Siseyi önce kakaoya bastirin sonra kurabiyelerin üzerine siseyi bastirtip kurbiye sekli verin..
- Hamur mantar şeklini alacaktır.
- Önceden isittiginiz fırında yaklaşık 30-35 dakika pişirin.
- Bu kurabiyeleri Cevriye ablam hazirladi güzel bir tarif tarifi iki katini yapip ayni tarifden degisik sekiller len burabiye bizler icin hazirlamis ellerine saglik .
Hmm çayın yanında ağızda dağılan lezzetiyle ne nefis bişeydir o, ellerinize sağlık
YanıtlaSilQue bonitos te han quedado estas setas,mira que no me gustan las de verdad pero estas que me traes tú me encantan y seguro que están buenísimas.
YanıtlaSilUN besín.
hayirli geceler canim. Bunlar nekadar güzel olmus gercek mantar gibi ya:))ellerine saglik
YanıtlaSilÇocukken annem çok sık yapardı elelrine sağlık canım....
YanıtlaSilaa gercekten mantar gibi olmus canim ellerine saglik,sabah yaziyorum bunu cikmam lazim aslinda ama yorum yazmadan da edemedim.öpüldün canim hoscakal...
YanıtlaSilmmmm,,,ce bine arata,,,,
YanıtlaSilCanim arkadasim, sevgilerimle ellerine saglik diyor, güzel bir hafta diliyorum...
YanıtlaSilEllerine sağlık ablanızın. Maşallah ne güzel kabarmışlar
YanıtlaSilellerinize saglik, harika gorunuyor...sevgiler...
YanıtlaSilellerine sağlık çok güzel görünüyor..
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık inanırmısın şuanda bu kurabişlerden yapmak için hazırlanıyodum bende:)
YanıtlaSilyağım erirken bende blog turu atıyodum:)
Tarflerınız cok guzel ellerınıze saglık :) kayserıden selamlar
YanıtlaSilMalzemede eksık mı var . Yaptık ama olmadı dagıldı hep .
YanıtlaSil2 yumurta kırınca daha ıyı oluyor bılgınıze . Bırde hamur ele yapısmayacak sekılde olmalı yoksa tepsıye yayılıyor . Hamur cok yumusak olursa un ve nısastayı orantılı sekılde ekleyın yogurun .
YanıtlaSil