- 2 su bardak dövülmüs bugday
- 1 demet maydanoz
- 1 demet dere otu
- 3-4 sap nane yapraklari
- 2 dis sarimsak
- 4 yemek kasik zeytin yag
- 1 cay kasik pul biber
- tuz
- yarim limon suyu
- yarim kasik nar eksisi
- Bugdayi haslayin ve soguyunca suyunu süzdürün sakin üzerine soguk su tutnayin vitaminlerini kaybetmesin.
- Naneyi yapraklarini ,maydanozu ayiklayin ve dere otu ile yikayip yesillikleri dograyin.
- Sarimsak ,yagi ,tuz , limon ,nar eksisi ve kizmizi pul biberi de ilave edip karistirin.
- Haslanmis sogumus bugdayin icersine karitirin.
Buğdayı çok severim, kim bilir bu salata ne lezzetli olmuştur?
YanıtlaSilDoyurucu nefis bir salata olmus eline saglik canim
YanıtlaSilEline sağlık arkadaşım çok sağlıklı ve lezzetli bir salata hazırlamışsın ssevgiler...
YanıtlaSilÇorbasına bayılırım ama salatasını hiç yapmadım ve hiç yemedim. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSevgiler
Çok güzel bir salata olmuş.
YanıtlaSilEllerinize sağlık.
Sevgiler;
ellerne sağlık canımmm salatan pek güzel olmuş:)
YanıtlaSilafiyetler olsun:)