malzemeler
- yarim su bardak misir
- yarim su bardak bezelye
- 1 tutam taze dere otu
- 2 dis sarimsak
- 1 su bardak mantar
- 1 tatli kasik kimyon
- 1 tatli kasik pul biber
- 1 tatli kasik tuz
- yarim limon suyu
- 250 gram makarna
- 3 yemek kasik ay cicek yag ((mantari kavurmak icin ))
hazirlanisi
- Makarnayi haslayip suyunu süzdürün ve sogusun.
- Ben konserve kullandim mantar, bezelye ve misiri.
- Hafif yagda mantari yikayip 2 ye bölüp kavurun hem daha lezlet verir ve kokmaz.
- Dere otunu yikayip dograyin makarnanin üzerine..
- Mantar ,bezelye ve misiri da ilave edin makarnanin üzerine.
- Bir kasede tuz ,kirmizi pul biber, sarimsak ve limon suyunu karistirip makarnanin üzerine dökün.
- Karistirip servis yapin .
Ellerine sağlık,salata nefis görünüyor,sevgiler.
YanıtlaSilGörüntüsü harika görünüyor arkadaşım çok lezzetli olmalı sevgiler...
YanıtlaSilBen cok severim mantarli yicekleri... Cok lezzetli görünüyor. Eline saglik.. Bu salatayi denicem...
YanıtlaSilEllerine saglik arkadasim,bizim
YanıtlaSilev de salata niyetine degil,anayemek niyetine yenir valla
Canım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis görünüyor. Çok doyurucu bir salata olmuş.
Sevgiyle kal.
Gülcanim, sagol, varol güzel dileklerin icin... Darisi senin kizlarinin basina insallah... Kusura bakma, uzun zamandir ugrayamadim, söyle bir baktim tüm yaptiklarina, her zamanki gibi yine her lezzet birbirinden harika, ellerine saglik canim arkadasim benim... Öpüyorum, seni ve kizlarini tatli yanaklarindan...
YanıtlaSil