malzemeler
- yarim kilo tavuk gögüsü
- 4 tane patates
- 3 tane havuc
- 3 yemek kasik aycicek yag
- 2 dis sarimsak
- 1 yemek kasik vegate tuz ot
- 1 tatli kasik pul biber
- 1,5 su bardak su
- Patatesi ve Havucu tiraslayip küp ,küp dograyin
- Tavuk etini de küp ,küp dograyin.
- Tencereye patates ,havuc ve etinizi sirayla icersine koyun.
- Suyun icersine rendelenmis 2 dis sarimsak pul biber ve tuz otunu karistirip tencereye dökün.
- orta ateste pisirin .
- Ben yanina pilav esliginde servis yaptim .
ellerine sağlık canımm :) çok severim tavuk yemeklerini benn:)
YanıtlaSilnefis görünüyor:)
LEZZELİ GÖRÜNÜYOR ADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK HAYIRLI GÜNLER.
YanıtlaSilMerhabalar arkadaşım..Güzel tariflerine bir yenisini eklemişsin.Hemde benim sık sık yaptıım bir yemektir bu.hafif ve lezzetli.Seninde ellerine sağlık.Görüşmek üzere sevgiler selamlar.
YanıtlaSilEllerinize Sağlık.hem hafif hem besleyici.Afiyet Olsun.
YanıtlaSilTadına doyamadığım yemeklerden biridir tavuklu olanları :)
YanıtlaSilBol sebzeli tavuk da tam yazlık,şahane bir yemek olmuş..
Ellerine sağlık canım.Sevgilerimle..
bu tabağı alabilirmiyimmm:)) ellerine sağlık gülcancım afiyetler olsun sevgiler
YanıtlaSil