malzemeler
- 3 tane kabak
- maydanoz
- 3 yemek kasik zeytin yag
- 1 yemek kasik tuz ot vegater
- 1 dis sarimsak
hazirlanisi
- Kabaklari yikayip orta kismindaki cekirdegi cikartip dilimleyin.
- Tencereye kabaklari koyun.
- Bir bardagin icersine zeytin yag,sarimsagi rendeleyin ,maydanozu incecik kiyin ve baharati katip karistirin .
- Kabaklarin üzerine dökün zeytin yagli karisimi .
- Tencerenin kapagini kapatip orta hateste 7-8 dakika pisirip altini kapatin tencerenin .
- Ben yaninda makarna ile servis yaptim .
En hafif yemek ellerine sağlık canım sevgiler...
YanıtlaSilzeytinyağlı kabak yemeği çok hoş bir lezzettir..ben sarımsaklı yoğurtda döküyorum çok yakışıyor..ellerinize sağlık nefis görünüyor..:))
YanıtlaSilÇok hafif bir o kadarda lezzetli ellerine sağlık canım sevgiler..
YanıtlaSilçok severim ben hele ki yanındaki o güzel makarnayla ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilellerine sağlık canım
YanıtlaSilsevgilerle
Bayılırım bu lezzete hafif ve nefis bir tat...Sunum makarna ile şahane olmuş ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilSevgiler...
ellerine sağlık bende fırında yapıyorum kabağı nefis oluyor.sevgiler
YanıtlaSil