28 Kasım 2011

Milföy Hamurundan hashasli citirlar




malzemeler
  • 2 paket hazir Milföy Hamuru
  • 1 paket hazir tatlandirilmis kara hashas  ezmesi
hazirlanisi
  • Cok kalay piratik nefis bir citir .Ben taze milföy hamuru kulandim.
  • Hamurun 2 hamurun orta kismina hashasdak bir bicanla sürüp rulo yapin kesip tepsinize siralayin .
  • 170 derecede piririn afiyetler olsun .

21 yorum:

  1. Ellerinize sağlık.Gerçekten pratik ve leziz bir tarif.

    YanıtlaSil
  2. az malzemeli ancak bol kalorili bir tarif,
    eline sağlık,sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. haşhaş görünce dayanamıyorum ben ya çok güzel görünüyorlar harikaaa eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Canım günaydın ellerine sağlık iyi ki var şu milföy haşhaşlada süper olmuş sımsıcak sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Bende bunun biraz daha değişik versiyonunun tarifini vericem canım lezzet kesinlikle güzel...
    Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  6. tam benlik bir tarif ellerine sağlık sultanım:)

    YanıtlaSil
  7. ne kadar pratik bi tarif
    eline sağlık olsun

    YanıtlaSil
  8. bunu hiç denememiştim.nefis gözüküyorlar..ellerinize sağlık..pratik ve değişik..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. Yaa gerçekten de olsa da yesek, sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. çok nefis olmuş mutlaka deneyeceğim canım.şifalar olsun size.öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  11. Görüntü yine süper tadıda nefistir şimdi çıtır çıtır:)) ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  12. ellerine sağlık canım nefis görünüyor canım çöreklerin:)

    YanıtlaSil
  13. Nefissss bir şey olmuş gerçekten
    Ellerine sağlık
    İyi haftalar dilerim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. ayaya haşihaşı çok severim bende de vardır haşaşlı tarifler ellerien sağlık:)

    YanıtlaSil
  15. Çok pratik ve nefis görünüyor, ellerinize sağlık. Ben de haşhaşlı bir tarif deneyeceğim ama bakalım ne zaman:))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Ne guzel milfoyden oluyorsa heme yaparim. Eline saglik canim . Sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. Ah gulcancim
    O güzelim ezmede aklım mi kaldı ne ? :)))

    YanıtlaSil
  18. süper görünüyor canım.ellerine sağlık.harikasın...

    YanıtlaSil
  19. cok güzel tatlilarmis

    YanıtlaSil
  20. çok pratik bayıldım,aniden gelen misafire güzel bir sunum,ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  21. iki hamuru hashaslayip biri birinemi kapatip sariyoruz

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler