malzemeler
- 2 paket hazir Milföy Hamuru
- 1 paket hazir tatlandirilmis kara hashas ezmesi
- Cok kalay piratik nefis bir citir .Ben taze milföy hamuru kulandim.
- Hamurun 2 hamurun orta kismina hashasdak bir bicanla sürüp rulo yapin kesip tepsinize siralayin .
- 170 derecede piririn afiyetler olsun .
Ellerinize sağlık.Gerçekten pratik ve leziz bir tarif.
YanıtlaSilaz malzemeli ancak bol kalorili bir tarif,
YanıtlaSileline sağlık,sevgiler...
haşhaş görünce dayanamıyorum ben ya çok güzel görünüyorlar harikaaa eline sağlık.
YanıtlaSilCanım günaydın ellerine sağlık iyi ki var şu milföy haşhaşlada süper olmuş sımsıcak sevgiler.
YanıtlaSilBende bunun biraz daha değişik versiyonunun tarifini vericem canım lezzet kesinlikle güzel...
YanıtlaSilEllerine sağlık..
tam benlik bir tarif ellerine sağlık sultanım:)
YanıtlaSilne kadar pratik bi tarif
YanıtlaSileline sağlık olsun
bunu hiç denememiştim.nefis gözüküyorlar..ellerinize sağlık..pratik ve değişik..sevgiler:)
YanıtlaSilYaa gerçekten de olsa da yesek, sevgiler.
YanıtlaSilçok nefis olmuş mutlaka deneyeceğim canım.şifalar olsun size.öpüyorum çok.
YanıtlaSilGörüntü yine süper tadıda nefistir şimdi çıtır çıtır:)) ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilellerine sağlık canım nefis görünüyor canım çöreklerin:)
YanıtlaSilNefissss bir şey olmuş gerçekten
YanıtlaSilEllerine sağlık
İyi haftalar dilerim
Sevgiler
ayaya haşihaşı çok severim bende de vardır haşaşlı tarifler ellerien sağlık:)
YanıtlaSilÇok pratik ve nefis görünüyor, ellerinize sağlık. Ben de haşhaşlı bir tarif deneyeceğim ama bakalım ne zaman:))
YanıtlaSilSevgiler...
Ne guzel milfoyden oluyorsa heme yaparim. Eline saglik canim . Sevgiler..
YanıtlaSilAh gulcancim
YanıtlaSilO güzelim ezmede aklım mi kaldı ne ? :)))
süper görünüyor canım.ellerine sağlık.harikasın...
YanıtlaSilcok güzel tatlilarmis
YanıtlaSilçok pratik bayıldım,aniden gelen misafire güzel bir sunum,ellerinize sağlık...
YanıtlaSiliki hamuru hashaslayip biri birinemi kapatip sariyoruz
YanıtlaSil