malzemeler
- bildircin
- tereyag
- kirmizi pul biber
- tuz
hazirlanisi
- Bildircinlari temizleyin ve yikayin.
- Tereyag eritip hertarafina sürün firca ile daha kolay oluyor.
- Üzerlerine kirmizi pul biberve tuzu sepileyip firin tepsisine siralayin .
- 175 derecede nar gibi kizararincaya kadar pisirin .
- Afiyetler olsun ben yaninda pilav ve yesil salata esliginde servis yaptim .
7 yorum:
bu ara bıldırcın yumurtası yediriyorum bende çocuklara.kendisini nereden bulabilirim acaba:))
canım benimm:)
se ne yaptın böyle:))
bayıldım görsele..
ellerine sağlık..
çıtır ççıtır doyulur mu şimdi o lezzete..
baki muhabbetlerimle..
Se ve una carne deliciosa. Lástima que no entienda el alemán. Gracias por tu visita y comentario.
Bss.
nede güzel kızarmış ellerine sağlık
sevgiler
Çok nefis gözüküyorlar,gerçekten nar gibi kızarmışlar,ellerine sağlık.Sevgiler,selamlar:)
harika bir gorunum ellerine saglik gulcan
ablacım slm ben kuzen hatice.abla çıtır çıtır nefis görünüorlar mmmm...
Yorum Gönder