22 Ocak 2012

firinda bildircin


malzemeler
  • bildircin
  • tereyag
  • kirmizi pul biber
  • tuz
hazirlanisi
  • Bildircinlari temizleyin ve yikayin.
  • Tereyag eritip hertarafina sürün firca ile daha kolay oluyor.
  • Üzerlerine kirmizi pul biberve tuzu sepileyip firin tepsisine siralayin .
  • 175 derecede nar gibi kizararincaya kadar pisirin .
  • Afiyetler olsun  ben yaninda pilav ve yesil salata esliginde servis yaptim .

7 yorum:

  1. bu ara bıldırcın yumurtası yediriyorum bende çocuklara.kendisini nereden bulabilirim acaba:))

    YanıtlaSil
  2. canım benimm:)
    se ne yaptın böyle:))
    bayıldım görsele..
    ellerine sağlık..
    çıtır ççıtır doyulur mu şimdi o lezzete..
    baki muhabbetlerimle..

    YanıtlaSil
  3. Se ve una carne deliciosa. Lástima que no entienda el alemán. Gracias por tu visita y comentario.

    Bss.

    YanıtlaSil
  4. nede güzel kızarmış ellerine sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok nefis gözüküyorlar,gerçekten nar gibi kızarmışlar,ellerine sağlık.Sevgiler,selamlar:)

    YanıtlaSil
  6. harika bir gorunum ellerine saglik gulcan

    YanıtlaSil
  7. ablacım slm ben kuzen hatice.abla çıtır çıtır nefis görünüorlar mmmm...

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler