29 Şubat 2012

Mantarlı Bulgur Pilavı


malzemeler
  • 3 su bardak bulgur
  • 2,5 su bardak tavuk suyu
  • 1 yemek kasik domates salcasi
  • yarim yemek kasik aci biber salcasi
  • 250 gram mantar
  • 1 cay kasik kuru nane
  • tuz
  • 2 yemek kasik tereyag
hazirlanisi
  • Tencereye yagi katip mantarlari 3-4 dakika karistirip kavurun.
  • Salcayi ekleyin et suyunu ve bulguru ilave edip baharat ve tuzunuzu katip bir karistirip kapagini kapatin .
  • Orta hatesde pisirin suyunu cekinceye kadar
  • Ben yaninda domates salatasi ve peynirli patates köftesi ile servis yaptim .

8 yorum:

  1. GÜLCANIM BEN GELDİM
    ALDIM CANIM TABAĞI
    BULGUR PİLAVI ÇOK SAĞLIKLI
    ELLERİNE SAĞLIK
    MUHABBETLE
    :)

    YanıtlaSil
  2. mantar yemiyorum ama görüntü süper canım.ellerine sağlık.afiyet bal olsun.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. hem mantarı hem bulgur pilavını çok severim ikisi birarada dahada güzel ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  4. Elinize saglik cok severim mantarli bulgur pilavini

    YanıtlaSil
  5. oyoyy yemede yanında yat derler ya ondan olmuş yanında bol köpüklü ayran ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  6. MANTARI DA BULGUR PİLAVINI DA ÇOK SEVERİM,ELLERİNE SAĞLIK..

    YanıtlaSil
  7. pilav çok güzel yanındaki patates köfteside öyle ellerine sağlık gülcancım

    YanıtlaSil
  8. Mantar her yere çok yakışıyor joker gibi her yere uyumlu :))
    ellerine sağlık canım bulgurlu hiç denemedim ama süper olmuştur eminim..

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler