5 Mart 2012

Keten tohumlu yoğurt (( Leinsamen ))


malzemeler
  • 300 gram yogurt
  • 1 tatli kasik bal
  • 2 yemek kasik keten tohumu cekilmis
  • 1 yemek kasik cilek sos
hazirlanisi
  • Hazir 3,5 luk yogurt kullandim .
  • Keten tohumunu rondodan gecirtin  ben cekilmis aldim .
  • Bal ve keten tohumunu yogurtun icersine karistirin üzerine cilek  sos
  • Hazmettirici özelligi ile bilinir keten tohumu almanca ismi ((Leinsamen))


10 yorum:

  1. gülcanım ellerine sağlık , keten tohumuna ihtiyacımız var;daha geçen gün epeyce bir keten tohumu aldım umarım işe yarar, tabi bunu yemeklerden sonra denersek:))

    YanıtlaSil
  2. çok şifalı olduğunu biliyorum keten tohumunun
    bu bence tam şifa kaynağı olmuş gülcancım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. tam diyete ara öğünde yenilecek yoğurt tabii diyet yapana:(ben hiç yapamadığım için utansamda alayım kasenin ucundan gülcancım

    YanıtlaSil
  4. Harika fikir, bu akşam sadece bunu yiyeyim.Keten tohumu çok faydalı...

    YanıtlaSil
  5. Geçenlerde bende keten tohumu aldım daha yemek nasip olmadı yoğurda katmak iyi fikir eline sağlık

    YanıtlaSil
  6. Canım,
    ellerine sağlık. Nefis görünüyor.Üstelik keten tohumu çok da sağlıklı.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  7. Canım sunum süper ellerine sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. ohh miss..
    şifa olsun yiyenlere..
    muhabbetle canım..

    YanıtlaSil
  9. canım ben geldim
    bende hergün tüketirim yoğurtla
    muhabbetle kal canım
    :))

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler