19 Kasım 2012

Çupra Tava



malzemeler

  • 4 tane cubra balik
  • yarim su bardak un 
  • 4 yemek kasik kadar misir unu
  • yarim cay kasik tuz
  • kizartmak icin 1 cay bardak ay cicek yag ( kücük boy bardak )
  • teflon bir tava 
hazirlanisi
  • Baliginizi bence temizlettirip alin ben kendim temizledim icini üzerinin pullarini kazidim kuyruk ve kesip iyice yikadim.
  • Un misir unu ve tuzu karistirin bir tabagin icersinde temiz suyu süzdürülmüs baliklar una bulayin.
  • Kizgin tavaninayagin icersine baligiklari kizartin 
  • Orta hateste kizartin icide pisin .
  • Sagli sollu kizartin .
  • Ben yanina brokoli salatasi yaptim.
  • Afiyetler olsun .



Baligin yanina sadece salatayi hazirladim taze dere otu ile yogurtlu sarimsak sos 


16 yorum:

  1. ellerinize sağlık...
    balık omega3 miis miis...

    YanıtlaSil
  2. Offff Gülcancigim, misler gibi kizarmislar.... Benim icin de ye, canim benim... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım en sevdiğim balık olur kendileri.
    nefis gözüküyor

    YanıtlaSil
  4. En güzel ikili balık ve salata elleri
    ne sağlık canım sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. afiyetler olsun,çok lezzetli görünüyorlar...

    YanıtlaSil
  6. Canım,
    ellerine sağlık. Balık nar gibi kızarmış.Salatada nefis.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  7. Nefis görünüyor. Bu ara balık krizindeyim. İnsan hergün mü balık yemek ister :) Bu fotoğraflar da iştahımı açtı yine :))
    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Muy buen plato, muy rico.

    YanıtlaSil
  9. Açar açmaz, balıklar offf ki off.
    Bu hafta kesin bir balık günü yapmalıyım.

    Ellerinize sağlık.

    Meraklı ve balıksever anne Çiğdem

    YanıtlaSil
  10. ellerinize sağlık afiyetlerolsun.

    YanıtlaSil
  11. bayılırım çipuraya ellerinize sağlık çok güzel olmuş,sevgiler,bana da beklerim...

    YanıtlaSil
  12. balık balık balık diyorum :)

    YanıtlaSil
  13. derya kuzusu bunlar deryaaa:) çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler