revani tarifi nefis bir tarif
malzeme
malzeme
- 4 tane yumurta
- 1 bardak yogurt
- 1 tane vanilya sekeri
- 1 tane kabartma tozu
- 2 su bardak irmik
- 1 su bardak toz seker
- 1 su bardak un
- 1 su bardak ay cicek yagi
- yarim limon
- yarim cay bardak kadar hindistan cevizi
- 3 su bardak seker
- 4 su bardak su
- yarim limon suyu
- Serbetinizi kaynatin.
- Sogumaya birakin .
- Yumurta ve yagi yogurdu cirpin.
- Diyer malzemeleri siray la katip devam cirpin.
- Hindistan cevizi haric (üzerine dölülecek isterseniz baden veya cevizde tatlinin üzerine dökrsiniz ))
- Borcaminiza yaglayip unlayin.
- Kivami borcamin icine katip 175 derecede pisirin..
- Sogumus serbeti ilik tatlinin üzerine dökün..
- Üzerine hindistan ceviri afiyetler olsun.
ellerinize sağlık nefis görünüoyr
YanıtlaSilellerinize sağlık nefis görünüoyr
YanıtlaSilKaymakla süper olur. Ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilellerine saglik beni yeeee diyor ama nasil olacak ;)
YanıtlaSilHayırlı sabahlar. Ellerinize sağlık. Çok güzel ve leziz görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
Normalde şerbetli tatlı yemem ama tek sevdiğim şerbetli tatlı revanidir. Ellerine sağlık. Çok güzel gözüküyorlar:)
YanıtlaSilARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK.NEFİS BİR TATLI.HAYIRLI İFTARLAR GÜLCANIM
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık bende yaptım haftasonu nefis oluyor gerçekten..
YanıtlaSilellerin dert görmesinn..
Ellerınıze sağlık bereketi bol olsun.
YanıtlaSilellerine sağlık. nefis. hayırlı ramazanlar
YanıtlaSilbende istiyorum ama olmaz diye cesaret edemiyorum ama kesin yapacağım elinize sağlık çok hoş olmuş
YanıtlaSilnefis olmuş, ellerine sağlık...
YanıtlaSilsevgiler...
Revani nefis gözüküyor,ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilMakarnadan önce revaniye takıldım, iyi mi? Artık şu mevsim de bir revani yapmalıyım:))
YanıtlaSilNarin ciyim sevgiler canim .Revane tarifim bir kac tane var bu tarifte güzel Benim her zamanki tatifem (( 500 gram irmik 6 yemekkasik un ))) diyer malzemeler bu revani ile ayni bu tarifte cok güzel sevgiler öptüm canim.
YanıtlaSilBenim sormak istedigim, mazeme listesin'deki hint cevizi ve limon suyu hamura mi koyuluyor ?
YanıtlaSilBenim sormak istedigim, mazeme listesin'deki hint cevizi ve limon suyu hamura mi koyuluyor ?
YanıtlaSilMazeme liste'sindeki hint cevizi ve limon suyu hamura mi katiliyor ?:)
Canim rendelenmis hindistan cevizi üzerine dökülüyor .
YanıtlaSilHindistan cevizini anladimda limon suyu dami hamura koyuluyor, birde ben her sekerpare tarifi yaptigimda firina koyunca çok çatliyor ve ustundeki findik yukariya taraf çikiyor, sekli çok kotu oluyor, niçin oyle oldugunu yazarsaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim :)
YanıtlaSilMerhaba, limonun suyu dami hamura koyuluyor ?
YanıtlaSilBirde ben ne zaman bir sekerpare yapmsam, pisince sekli çok kotu oluyor, senin ki gibi guzel durmuyor, sebebi nedir, cevap verirseniz sevinirim, simdiden tesekkur ederim :)