20 Eylül 2010

Basmati Pirinc PILAVI MISIRLI



Malzeme
  • 3 su bardak basmati pirinc
  • 3 su bardak ilik su
  • 1 tatli kasik tuz
  • 2 yemek kasik tere yagi
  • yarim su bardak haslanmis misir

hazirlanimi

  • Pirinci yikayip süzdürün.
  • Teflon tencereye yagi katip eriyince pirincci icine katip orta ateste karistirin 2-3 dakika kadar.
  • Misiri konserve kullaniyorsaniz sudan gecirin.
  • Pirincin suyunu katip misir ve baharatinizi tuzunuda katip atesini kisin tencerenin altini kisik ateste yavas yvas pissin.

12 yorum:

  1. Muhteşen bir görüntüsü var ellerinize,emeğinize sağlık.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. mısırlı pilav hiç yemedim eminimki çok güzel olmuştur. elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Kızım mısır hastasıdır salata ve pilavda bende çok severim.
    Sunum süper olmuş ellerinize sağlık
    Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  4. hiç denemedim ama en kısa zamanda denemek istiyorum. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Pilav nefis görünüyor ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. ELLERİNE SAĞLIK GÖRÜNTÜ SÜPER,KESİN TADIDA ÖYLEDİR.....

    YanıtlaSil
  7. mısırın yakışmadığı birşey varmı ki..
    ellerine sağlık canımm nefis görünüyor:)

    YanıtlaSil
  8. ben mısırı seviyorum pilavda,ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  9. Nefis görünüyor,tane tane olmuş,ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. Pilavı çok severim. Ki az önce senin bıraktığın mesajda da gördüğün üzere ben de pilav yapmıştım. Pirinç pilavını çok severiz ama çok sık da yapmamaya çalışırım:) Ellerine sağlık nefis duruyor:)

    YanıtlaSil
  11. Gülcancığım,ellerine sağlık,çok güzel görünüyor.Sevgilerrrr....

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tasekürler