Malzeme
- 3 su bardak basmati pirinc
- 3 su bardak ilik su
- 1 tatli kasik tuz
- 2 yemek kasik tere yagi
- yarim su bardak haslanmis misir
hazirlanimi
- Pirinci yikayip süzdürün.
- Teflon tencereye yagi katip eriyince pirincci icine katip orta ateste karistirin 2-3 dakika kadar.
- Misiri konserve kullaniyorsaniz sudan gecirin.
- Pirincin suyunu katip misir ve baharatinizi tuzunuda katip atesini kisin tencerenin altini kisik ateste yavas yvas pissin.
Muhteşen bir görüntüsü var ellerinize,emeğinize sağlık.
YanıtlaSilSaygılarımla.
mısırlı pilav hiç yemedim eminimki çok güzel olmuştur. elinize sağlık.
YanıtlaSilKızım mısır hastasıdır salata ve pilavda bende çok severim.
YanıtlaSilSunum süper olmuş ellerinize sağlık
Sevgilerimle:)
hiç denemedim ama en kısa zamanda denemek istiyorum. ellerine sağlık
YanıtlaSilPilav nefis görünüyor ellerine sağlık.
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK GÖRÜNTÜ SÜPER,KESİN TADIDA ÖYLEDİR.....
YanıtlaSilmısırın yakışmadığı birşey varmı ki..
YanıtlaSilellerine sağlık canımm nefis görünüyor:)
ben mısırı seviyorum pilavda,ellerine sağlık canım:)
YanıtlaSilNagyon finom
YanıtlaSilNefis görünüyor,tane tane olmuş,ellerine sağlık.
YanıtlaSilPilavı çok severim. Ki az önce senin bıraktığın mesajda da gördüğün üzere ben de pilav yapmıştım. Pirinç pilavını çok severiz ama çok sık da yapmamaya çalışırım:) Ellerine sağlık nefis duruyor:)
YanıtlaSilGülcancığım,ellerine sağlık,çok güzel görünüyor.Sevgilerrrr....
YanıtlaSil