malzemeler
- 1 paket etmek (tepsinin tabanina yetecek kadar )
- 2 su bardak toz seker
- 2 ,5 su bardak su
Kiramasi icin malzemeler
- 8 yemek kasik toz seker
- 6 yemek kasik nisasta
- 1 paket hazir vanilyali puding tozu (kaynayip hazirlananlardan)
- 1,5 litre süt
- 400 ml ciy kirama
- 1 yemek kasik margarin
- 1 tane vanilya sekeri
hazirlanisi
- Önceden tepsinize etimekleri siralayin.
- Üzerine ilik serbetinizi hertarafina kepceyle dökün.
- Süt ve ciy kiramayi tencereye alin.
- Nisasta ve puding tozunu ilk önce iyice cirpin nisataerisin .
- Seker ,vanilya sekeri ve margarini katip tencereyi orta isidaki ocagin üzerine birakin sürekli karistirin kaynayan deyince.
- Etimeklerin üzerine kaynayan dökün.
- Üzerini isterseniz soguyunca meyvelar veya findik vevizlede süsleye bilirsiniz afiyetler olsun.
7 yorum:
Gülcancım nasıl da canım çekti bilsen:)
Nerelerdesin çıkıp da gelsem:)
ooo harika görünüyor
ellerine sağlık canım
1 dilim alsam mı
Sunumunuz da çok güzel olmuş. En sevdiğim tatlılardandır , ama bayram falan derken o kadar çok kaçırdım ki bunu da daha sonra yapmak üzere not aldım. Elinize sağlık.
Ellerine sağlık arkadaşım çok sevdiğim bir tatlı.Sevgiler
Canım ellerine sağlık nasılda severim olsada yesem şimdi:))))Sevgi
ler...
En sevdiğim tatlılardan biri.Sık sıkd yaparım ellerine sağlık çok güzel görünüyor
merhaba harika gorunuyor. 6 yemek kasigi nisasta tepelememi olucak acaba? tsk
Yorum Gönder