5 Haziran 2010

Milföy hamurlarinda vanilyali puding

MILFÖY HAMURLARINDA VANILYALI PUDING


malzeme
  • hazir milföy hamuru
  • hazir pudings kereme (Paradies Creme )
  • antep fistigi
  • pudra sekeri
  • 1 tane yumurta
hazirlanimi
  • Önce pudingini paketin ardindaki gibi hazirlayalim tarifdeki gibi soguk sütle mikserle cirpin
  • Milföy hamurlari tezgahin üzerine serilir ve 1 cm kalinliginda ince seritler
  • Kesilen hamurlar kaliplarinin üzerine kaliplarin agiz kisminda bosluk kalacak sekilde baslanarak 2.kat da üzerine gelecek sekilde sarilmaya baslayin.
  • islem kalibin en alt kismina kadar sarilir.
  • kaliplarin üzeri hamurla sarildiktan sonra yumurtayi karistirip sürün.
  • Yagli kagit serilmis firin tepsisinin üzerine yerlestirilip 200 derecelik önceden isitilmis firinda alti üstü kizarana kadar pisirirler .
  • Hazirladiginiz pudingi tatli kasigi ile icine katip uclarini antep fistigi ,cikolata kiriklar ve ya hindistan cevizi ne batirin.
  • Pudra sekerinide üzerlerine servise hazir.
Yorum Gönder