18 Mayıs 2010

köstebek pasta ♥♥♥

köstebek pasta tarifi




keki icin malzeme
  • 100 gram margarin
  • 75 ml) süt
  • 100 gram toz seker
  • 3 yemek kasik kakao
  • 2 tane yumurta
  • 2 su bardak un
  • 1 paket vanilya
  • Yarım paket kabartma tozu
Kremasi için
  • 1 su bardak süt
  • 1 paket krema sertleştiricisi
  • 2 poşet krem şanti
  • Yarım su bardak robotta çekilmiş damla çikolata
  • 3 tane muz ici icin
hazirlanimi
  • Pastanin ilk önce kekini cirpip 26 cm kelepceli kek kalibinda yaglanmis tepsiye harci dökerek 170 derecede isitilmis firinda keki pisirin.
  • Kreması için süt ve krem şanti çırpılır ve icine damla çikolata eklenip kasikla karıştırılır.
  • Pastanin keki soguyunca kelepce den cikarilir.
  • Kenarından 1 cm boşluk kalcak şekilde derinlemesine 1 cm oyulur.
  • Çikarilan kek parçalarini soguduktan sonra ufalayarak bir tabaga alin.
  • Muz ortasinda ikiye bölünür ve kekin üzerine siralanir.
  • hazirladiginiz krema dökülüp yayılır.
  • En üstüne oyulan parçalar elle ufalanıp dökülür.
  • Afiyetlert olsun. http://tatllar.blogspot.com/
Yorum Gönder