20 Ekim 2011

TERÖRÜ LANETLİYORUZ.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Aziz şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum ruhları şaat olsun
Daha nereye kadar yillardir kac eve aci döstü gencecik evlatlarimizi kaybettik  buna bir son
Türkiyenin basaramayacagi hic bir sey yok .
sınırını  puroblem   sınırını  daha iyi korur hale getirin neyse üzerimize dösen bizlerde karsilariz .
Bu memleket te neden bir terörisleri destekleyen sanatci politikaci hala insan yerine konur hic anlayamiyorum .
Birlik olalim neyse yapilmasi gereken hep birlikte yapalim .Bu evlatlar hepimizin bir anne cocugunu büyütüp sehit olsunda  demez böylece cennete gitsinde demez hates döstügü yeri yakiyor .
Bu yüz yilda daha ne tröristi bunlar bizim besledigimiz bizim okularimiza giden ve bizim topraklarimizda yasayan caniler Türkiyede yasayip can aliyorlarsa begendikleri baska devletlere gitsinler . Millet bir bütündür bunlarin bizi rahatsiz edip bizim topraklarimizda nefes almaya haklari yok vermeyelim böyle bir hakki .
Bizim memleketimizde yaptiklari gibi kolayca isyan cikara bileceklermi bir avrupa ülkesinde ?
 Türkiye bir bütündür Cerkezi ,lazi ,Kürkü ,Kürdü ,Rumlar Ermeniler ,Gürcüsüyle biz biriz bu vatan icin askerlik yapip bu vatan icin sehit olmus her irk türkkiyede artik huzur refah icinde yasasin .
Basimizdaki büyükler isterlerse hersey cok daha güzel olur .Bizim oyumuzla  koltukta oturup daha kac sehit kardesimizi tabutun icinde evi teslim edecekler .Vatan sag olsun elvette vatan sag olsun ama geclerimizde sag olsun yasasinlar onlarinda hakki evlenip yuva kurmak baba olmak .Yasamlarinin en güzel yerinde tabutla eve gelmeden bu vatan sag olsun.Biz nasil hesab rerecegiz bizim icin vatan icin ölüme gönderdik binlerce evladimizi vatan sag olsun demek yetecekmi ? Teröre karsi omuz omuza mücadele edelim birlik olalim  .
Tüm Türk ulusunun basi sag olsun isallah baska annelerin yürekleri yanmasin bu son olsun issallh  .Hepinize hayirli saglikli evlatlar onlarin acilarini bizlere göstermesin tanrim sevgiler diliyorum hayirli aksamlar huzur, refah ,hür yasayalim Bu memleket Türküm ne mutlu diyen tüm insanlarin insan gibi yasamayi bilenlerim .................................. 
                                                                                                                    
                                                                                                                           Gülcan Akbas

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Hepinize hayirli huz dolu bir aksam diliyorum .Bazi arkadaslarim terörü lanatlemis bende blogumda belki cözüm degil ama paylasmak onlara katilmak istedim .Yüregimden gecenleri yazmak istedim ama cok zor biz kendimiz yetistirdik karinlari doyurup okularimizda okuttuk .Belki bir kismi komsu ülkelerden geldiler huzursuzluk cikartmak icin.
Türkiyeye ama ya diyerleri yillardir bitmek bilmeyen son bulmayan bu öfke neyin öfkesi bu vatan bizim Ne mutlu Türküm diyen herkezin dahasi yok .Tüm Türk ulusunun basi sag olsun nütfen buna bir dur diyelim .

bırtutamkekik dedi ki...

yüreğime bir düğüm oturdu canım,dünden beri..
dua...
sadece dua..
elimden başkası gelmiyor...
:((

Nigar SARGIN dedi ki...

Hangi söz acılarını dindirecek bu anaların...Hangi söz geri getirecek evlatlarını...:(( Bu nasıl bir zalimliktir...Hepimizin başı sağ olsun.Mekanları cennet olsun.

anneminkizıyim dedi ki...

Tüm TÜRK ulusunun basi sagolsun. Mekanlari cennet olsun!

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Hepımızın bası sagolsun.Allah anacıkları basta olmak uzere gerıde kalanlara sabır versın.Dualarımız hep onlarla bızlerı bu kadar yıkmışken bu durum sevenlerını dusunmek bıle ıstemıyorum.Allah bıdaha boyle acılar yasatmaz ınsallah..