25 Ekim 2011

Havuçlu Revani

Havuçlu Revani



malzemeler
  • 4 tane yumurta
  • 1 su bardak toz seker
  • 1 su bardak yogurt
  • 1 su bardak un
  • 2 uu bardak irmik
  • 1 su bardak rendelenmis havuc
  • 1 tane vanilya sekeri
  • 1 tane kabartma zozu
serbeti icin malzemeler
  • 3 su bardak toz seker
  • 3 su bardak su
  • ceyreklimon suyu
hazirlanisi
  • Yumurta, şeker köpürene kadar çırpılır.
  • Diye malzemeleride ekleip cirpin.
  • Havucu tiraslayiip rendenin ince kismi ile rendeleyin.
  • kivamin icersine katip karistirin .
  • Ben borcam kullandim .
  • Kalibi yaglayip unlayin kivami icersine bosaltip önceden isitilmis 170 derece firinda pisirin .
  • Serbetinizi ilik olarak tatlinin üzerine dökün ikiside ilik olsun daha iyi bir tatli elde edeceksiniz .
  • Ben üzerine file badem döktüm .
Yorum Gönder