22 Ocak 2012

firinda bildircin


malzemeler
  • bildircin
  • tereyag
  • kirmizi pul biber
  • tuz
hazirlanisi
  • Bildircinlari temizleyin ve yikayin.
  • Tereyag eritip hertarafina sürün firca ile daha kolay oluyor.
  • Üzerlerine kirmizi pul biberve tuzu sepileyip firin tepsisine siralayin .
  • 175 derecede nar gibi kizararincaya kadar pisirin .
  • Afiyetler olsun  ben yaninda pilav ve yesil salata esliginde servis yaptim .

7 yorum:

nohut oda dedi ki...

bu ara bıldırcın yumurtası yediriyorum bende çocuklara.kendisini nereden bulabilirim acaba:))

bırtutamkekik dedi ki...

canım benimm:)
se ne yaptın böyle:))
bayıldım görsele..
ellerine sağlık..
çıtır ççıtır doyulur mu şimdi o lezzete..
baki muhabbetlerimle..

nieves dedi ki...

Se ve una carne deliciosa. Lástima que no entienda el alemán. Gracias por tu visita y comentario.

Bss.

Unknown dedi ki...

nede güzel kızarmış ellerine sağlık
sevgiler

birincisin dedi ki...

Çok nefis gözüküyorlar,gerçekten nar gibi kızarmışlar,ellerine sağlık.Sevgiler,selamlar:)

lezzet sefasi dedi ki...

harika bir gorunum ellerine saglik gulcan

Adsız dedi ki...

ablacım slm ben kuzen hatice.abla çıtır çıtır nefis görünüorlar mmmm...