malzeme
- 400 ml hindistan cevizi sütü
- 4 yemek kasik hindistan cevizi tozu
- 3 tane yumurta
- 200 gram toz seker
- 100 gram tere yag
- 1 tane vanilya sekeri
- 1 tane kabartma tozu
- 1 pottakal lin yarisinin kabugunu rendeleyin
- 2,5 su bardak un
- Yumurta ve yagi iyice cirpin.
- Diyer melzemeleride teker ,teker katip devam cirpin.
- Kalibin icine yag sürün unda ekileyip kivami icine katip 175 derecede pisirin.
- üzerine soguyunca hindistan cevizi sepileyin.
11 yorum:
Gülcancığım, ellerine sağlık. Hindistan cevizinin yakışmadığı birşey düşünemiyorum.
gülcancım harika olmuş kekin.ellerine sağlık.sevgiler
mis gibi kokmustur ellerine saglik
Hindistan cevizi Bengünün dedigi her yere yakisiyor, bu kekede cok yakismis,ellerine saglik canim ...
Sevgiler..
buda en favori keklerimden biridir.
o sütün kattı aromaya hayranım.
afiyetler sevgiler olsun
Gülcancımmm aynı pastane keki gibi gözüküyor kekin.Ellerine sağlık canım benim.Sevgiyle kal.
anım,
Ellerine sağlık. Çok güzel kabatmış. Maaşallah diyorum.
Sevgiyle kal.
gülcanım yine değişik bir tarif.ellerine sağlık kardeşim.mutlu bir hafta dilerim sana ve yavrularına
ellerine sağlık canımm nefis görünüyor kekinn ohh miss kokuluu..
Merhaba. Kek harika görünüyor, simitlere de bayıldım. Ellerinize sağlık, afiyet olsun. Sevgiler.
mmmmmmmmmmmmm....che buono!
Yorum Gönder