- 1 Adet orta boy kuru sogan
- 1 Yemek kaşık salça
- 2 Yemek kaşık sıvı yag
- 2 Demet pazı yapragi
- 1 cay bardak pirinc
- 1 Çay kaşık tuz
- Sıcak su
- 1 dis sarimsak
- Pazılar ayıklayip yapraklari yikayip iccecik dograyin
- Dograyin incecik kuru soganni ve sıvı yagda salça ile birlikte kavurun .
- Ardından pazı yapraklarinida ilave edin tencereye.
- Biraz kavruldutan sonra sıcak su ,tuz ve pirincide ilave edip yaklasik 20 dakika kadar pişmeye bırakın.
- Ben yanina sarimsakli yogurt ile servis yaptim .
11 yorum:
elien sağlıkk bu gün için iyi fikirr bahçede pazı yaprağıda var yapalım bari:)
sevgilerrrrrr
Sıkça yaptığım bir yemek ellerine sağlık,güzel görünüyor.
bayiliyorum boyle sebzeli yemeklere,eline saglik
pazıyı biliyorum ama yemeğini hiç yemedim tadı çok güzeldir eminim ellerinize sğlık.sevgiler.
Que ricoooo, me quedo a comer, un beso.
Hayırlı haftalar, ellerinize sağlık. Şifa dolu bir lezzet olmuş
Saygılar.
Ellerine sağlık canım. Güzel bir yemek olmuş.
ellerine sağlık canım , pazı çok sevdiğim bir sebzedir ama çocuklarda yese dahada çok seveceğim selamlar
canımm ellerine sağlıkk semizotu yapar gibi pişirmişsinn nefis olmuş ellerine sağlık:)
ellerine sağlık. hiç denememiştim. mutlaka yapılmalı sağlıklı ve besleyici.
buna bayılırım işte.ellerine sağlık.hayırlı cumalar.
Yorum Gönder