3 Kasım 2010

zeytin yagli patates ve havuc

zeytin yagli sebze
malzeme
  • 5 tane patates
  • 5 tane havuc
  • 3 yemek kasik zeytin yag
  • 2 tatli kasik sebzeli cesni veya vegater totu
  • 2 dis sarimsak
  • 1 cay bardak su
hazirlanisi
  • Patatesin ve havucun kabugunu soyup dilimleyin.
  • Tencereya sebzeyi siralayin.
  •  Su ile baharatinizi sarimsagi ezin  ve zeytin yagi karistirin .
  • Karisimi  sebzenin üzerine gezdirin ve orta ateste haslayin 10 dakika kadar.
  • Ben amc de pisirdim dödüklü tencerede 5 dakikadar yeterli .

9 yorum:

ebruliyemektarifleri dedi ki...

canım ellerine sağlık çok sağlıklı görünüyor.

anneanneninemekleri dedi ki...

Çok sağlıklı süper bir lezzet ellerine sağlık.

Fuat Gencal dedi ki...

Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

Saygılar.

mutfaktaki rüya - Arzu- dedi ki...

Çok sağlıklı canım ellerine sağlık.

Bayram Kombesi dedi ki...

Birileri diyette galiba :)

Gülcan dedi ki...

çok güzel nasılda yenir şimdi .

ugurbocegi1 dedi ki...

günaydin canim sana hayirli ve bolbereketli bir gün dilerim
ellerine saglik ben cok severim zeytin yagli patates ve havucu
öptüm
leyla

Birsel ve İrem dedi ki...

Çok sağlıklı bir seçim. Ellerine sağlık, görüntü harika. Afiyet olsun.
Sevgiler.

capisi dedi ki...

Que ricoooooooo, me llevo un plato, un beso.