2 Ocak 2014

Milföy hamuru icersinde kabak tatlisi





malzemeler

  • hazir milföy hamuru
  • yarim kilo balkabagi 
  • 1 su bardak toz seker
  • ceviz 
  • badem
  • 3 tane vanilya sekeri 
  • 1 cay kasik tarcin
  • pudra sekeri üzerine soguyunca 
hazirlanisi
  • Yarim kilo balkabagini ilk önce 1 su bardak  seker ve yaklasik bir su bardak su ile ilk önce haslayin. 
  • Sekerinin ayarini ayarlaya bilirsiniz soguyunca kabak suyunu süzdürün.
  • Ceviz ve bademi rondada dise dokunur kiyin.
  • Tarcin ve vanilya sekeri ceviz ve bademide kadip karistirin .
  • Hamurumuzu esit sekilde kesip harcimizdan 1 yemek kasik koyup kenarlarini catalla bastirip kapatin.
  • Tepsinize siralayip 175 derecede pisirin 
  • Servis yaparken üzerlerine pudra sekeri serpistirin afiyetler olsun.



Yorum Gönder