11 Mart 2010

pasta ,pasta tarifleri

Mandalinali-Quark-pasta
mandalinali pasta


tabani icin malzeme
  • 250 gram un
  • 1 tane yumurta
  • 150 gram toz seker
  • 1 tane vanilya sekeri
  • 100 gram yumusak margarin
  • 100 gram rendelenmis ceviz
  • 2 yemek kasik yogurt
ici icin
  • 1 Pck. Dr. Oetker Käsekuchen Hilfe (peynir pastasinin mayasi )
  • 150 gram seker
  • 500 gram Speisequark (Magerstufe) (süzme yogurt yagsiz )
  • 150 gramyogurt
  • 2 tane yumurta
  • 3 yemek kasik süt
üzerine
  • 2 tane konserve mandalina
hazirlanisi
  • Tabaninin hamurunu yugurup yagladiginiz tepsiye elinizle cemberine de düzgünce yerlestirin.
  • Yumurtayi beyazindan ayirin.
  • Yumurta sarisi ,yogurt,Quark ,süt,Peynir mayasi ve sekeri iyice mikserlen cirpin.
  • Yumurta beyazini ayri bir kapta iyice kar beyaz oluncaya kadar cirpin.
  • Diyer cirptiginiz malzemenin icine yumurtanin beyazinida katip devam cirpin.
  • Borcamin icine hamurun üzerine kivami dökün.
  • mandalinanin suyunu süzdürün.
  • üzerine mandalina lari siralayin 170 derecede pisirin 65 dakika kadar pisme süresi
  • Ben resmini cekmeye firsatim olmadi suyu ve nisasta kullandim üzerine jel yaptim parlak görüntü veriyor
    http://tatllar.blogspot.com/ nefis bir pasta
Yorum Gönder