12 Mart 2010

tavuk etli sebzeli börek

TAVUK ETLI SEBZELI BÖREK malzeme
  • 1 paket ücgen yufga (24 tane cikiyor )
  • yarim pirasa
  • 2 tane tavuk göysü
  • 1 su baedak bezelye
  • 1 su bardak misir
  • 1 tane kirmizi dolmalik bibere
  • 1 tane havuc
  • 1 tane sogan
  • 3 yemek kasik aycicek yagi
  • tuz
  • karabiber

kizartmak icin aycicek yagi

hazirlanimi

  • Pirasa yikayin sogani soyup incecik dograyin
  • Tavuk göysünü haslayin .
  • Tavuk etini ve biberi kücük kücük dograyin
  • Havucu tiraslayip rendeleyin
  • Ben konserve bezelye misir kullandim sudan gecirdim.
  • Yagi tavanin icine alin ve tüm malzemeleri kavurun.
  • Tuzunu ve karabiberini ekleyip sogumaya birakin
  • Malzemeden yufganin arasina koyup sarin
  • sardiktan sonra 1 sat kadar serin bir yerde dinlensin böreginiz .
  • Tavanin icine kizgin yag katip sagli sollu kizartin
Yorum Gönder