malzeme
- 1 Kilo kiyma
- 2 adet Sogan
- 1 tane yumurta
- tuz
- karabiber
- 1 demet maydanoz
- 1 paket köfte harci
- 2 tatli kasik kimyon
- 2 dis sarimsak
yapilisi
- Kiyma,dogranmis sogan, sarimsak , yumuta ve baharatini katin.
- Maydonozu ayiklayip incecik dograyin icine ( yaklasik 1 su bardagi kadar dogrammis maydanoz )
- Derin bir kapta iyice yogurun.
- Yarim saat dinlenmeye birakin.
- Köfte harci dinlendikten sonra elinizde yuvarlak üzerlerine bastirip seklini verin.
- Mangalda pişirin cok nefis bir lezlet
5 yorum:
mangalda köftenin tadı bambaşka olur. ellerine sağlık Gülcan
of of himmm ellerine saglik...
Mangalda olan hersey bir bamabaska...
offf super dumani ustunde
ellerine sağlık olsada yesem.
OFF OFF BU NE GÜZEL GÖRÜNÜYOR BÖYLE...BİZİMDE KEBAPÇI RESTORANI VAR BİZİM USTAYA MUHAKAK GÖSTERCEM ELLERİNİZE SAĞLIK...SEVGİLER
Yorum Gönder