10 Aralık 2010

Yalancı Tavuk Göğsü

Yalancı Tavuk Göğsü




malzeme
  • 1 Litre süt
  • yarim cay bardak un
  • 4 yemek kasik nisasta
  • 1 yemek kasik tere yag
  • 1 tane vanilya sekeri
  • 1 su bardak toz seker
üzeri için
  • 1 yemek kaşık cikolata kiriklari
Hazırlanimi
  • Erittiginiz yagin icersine unu katik karistirin .
  • Sütü katip hizli bir sekil de cirpin topac olmasin.
  • Nisasta yi ilk önce bir kaseye yarim cay bardak sütle cirpip tencereye katin .
  • Seker ve vanilya sekerinide ilave edip devam cirpin.
  • Kaynamaya baslayip koyulunca .
  • Tencereyi ocaktan alip miksele cirpin.
  • Kaselerin icersine 1 er kepce katip üzerlerine soguyunca cikolata kiriklari .
Yorum Gönder