9 Mart 2011

Karnıbahar Kızartması


malzemeler
  • 1 tane orta boy karnibahar
  • 2 tane yumurta
  • 1 cay bardak süt
  • tepeleme 4 yemek kasik un
  • 1 tatli kasik tuz
  • ay cicek yag kizartmak icin
hazirlanisi
  • Karni bahari yikayip parcalara ayirip hafif haslayin.
  • Yumurtayi cirpin bir derin kasenin icersinde.
  • Süt ve tuzu katip devam cirpin.
  • Haslanmis karnibaharlarin suyunu iyice süzdürün.
  • Tavaniza ay cicek yagi katip yag kizica karnibaharlari yumurtali karisima beleyip cikartin .
  • Kizgin yagin icersine siralayip sagli sollu kizartin.
  • Ben yaninda salata ile servis yaptim.
  • isallah su blog sorunu yasagi kalkarda arkadaslarimiza tekrar kavusuruz .
  • Hepinizin dünya kadinlar günü kutlu olsun.
Yorum Gönder