malzeme
- 2 paket etimek (tepsinin tabanina yetecek kadar )
- 2 bardak toz seker
- 2 bardak su
- 1,5 litre süt
- 8 yemek kasik tot seker
- 7 yemek kasik nisasta
- 2 paket 400 gram ciy kirema
- 1 tane vanilya sekeri
- 1 paket vanilyali pudin tozu
- 3-4 dilim sütlü cikolata
- cam fistigi cekilmis
- Serbetinizi su ile sekeri haslayin ve tepsinize siraladiginiz kuru ekmeklerinizin üzerine kepceyle dökün.
- Ekmekleriniz serbetle islanip yumusasin.
- Bir derin tencereye süt ve ciy kiremayi katip icersine nisasta ,toz seker,vanilyali puding tozunu ve vanilya tozunu katip karistirin .
- Orta ateste karistirarak kivami koyulan deyince pisirin.
- Etimeklerin üzerine muhallebiyi dökün.
- Üzerine süzlü cikolatayi eritip kasikla döküp antep fistiginida ilave ederek servis yapin..
- Soguyunca servis yapin hem hafif hemde cok kolay bir tatli.http://tatllar.blogspot.com/
7 yorum:
Sevgili Gülcan,
Tatlı nefis görünüyor, ellerine sağlık.
Bu arada;
Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Que rico y vistoso postre, un beso.
Harika gorunuyor...ellerine saglik, bir dilim aldim...sevgiler..
Bayramını kutlarım. Sevgiler.
Ellerinize sağlık aynı zamanda bayramınızıda kutlarım sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi dilerim
Sevgiler:)
Canım Kurban Bayramını kutlar,sevdiklerinle birlikte nice bayramlar geçirmeni dilerim.Sevgiler...
enfes görünüyor,kremasını hiç böyle denememiştim birde böyle deneyeyim.Ellerine sağlık..
Yorum Gönder