15 Mart 2012

Milföy Hamurundan kiymali pogaca




malzemeler
  • 1 paket hazir milföy hamuru
  • 200 gram kiyma
  • 4 yemek kasik bezelye
  • 4 yemek kasik misir
  • 1 tutam tuz
  • yarim cay kasik aci pul biber
  • 2 yemek kasik rendelenmis kasar
  • 1 yemek kasik ay cicek yag
  • 1 tane yumurta
hazirlanisi
  • Kiymayi kavurun bir teflon tavanin icersinde .
  • Ben konserve misir konserve bezelye kullandim sözgecin icersine koyup yikayin suyu süzülünce kiymanin icersine ilave edin.
  • Tuz ,pul biber ve rendelenmis kasari ekleyip karistirin ocagin üzerinden alip kenara birtakin.
  • Hamurlariniz yumusayinca kare seklinde kesin .
  • Birer yemek kasik ic harcinizdan koyup kenarlarini bir catalla bastirarak kapatin.
  • Üzeine yumurtayi cirpip bir firca ile sürün .
  • Tepsiye siralayip 180 derecede pisirin .
  • Afiyetler olsun .

10 yorum:

*mehtap dedi ki...

gülcan yine harika bir şey yapmışsın.eline sağlık.

ihlamurcum dedi ki...

Sevgili Gülcan, talaş böreği gibi olmuş.Ellerinize sağlık

emelce yemek dedi ki...

Eline saglik,kiyma hamurisine cok yakisiyor

Mutfak Dili dedi ki...

Benim milfoyli yaptiklarim hic boyle guzel olmaz sinri olurum. Elinize saglik olsun harika olmus..
Sevgiler canim..

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık canım.çayımın yanına nefis olurdu...

Unknown dedi ki...

cok lezziz görünüyor canim...ellerine saglik...

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK GÜLCANCIM
:)))

Dilekhaniminmutfagi dedi ki...

gülcanım ellerine sağlık muhteşem bir görüntü ellerine sağlık hayırlı cumalar canım sevgilerimle:))

birincisin dedi ki...

Ellerine sağlık..Çıtır çıtır olmuştur..Sevgiler:)

Özgür Tatlar dedi ki...

Gülcan hanım , oberhausen dan sevgiler.ozgurtatlar.blogspot.com