malzem
- yarim su bardak aycicek yagi
- 1 su bardak süzme yogurt
- yarim cay bardak süzme bal
- 1 su bardak pudra sekeri
- 2 yemek kasik nisasta
- 4 tane yumurta
- aldigikadar un
- ceviz
- 1 tane kabartma tozu
- Yumurta ,yag ve yogurdu cirpin
- Bal pudra seker , nisastasini ekleyip devam cirpin
- Kabartma tozunu katip ununu yavas yavas katip yumusak bir hamur elde edin.
- Hamuru yarim saat üzeri kapali serin bir yerde dinlendirin.
- Cevizi ayiklayip hamurdan kücük parcalar yuvarlayin .
- Hamuru avcunuzun ortasinda icli köfte eder gigi cevizler ortada hamuru toplar elde edip
- Tepsiye siralayin firinda 170 derecedce pisirin.
- Kurabiyelerin üzerine hic birsey sürmeyin bal nargibi kizarmasini sagliyor.
5 yorum:
Canımmm ellerine sağlık ne kadar güzel kızarmışlar...
Mutlu pazarlar ...
Hi Gülcan,
würdest Du hier bei mir wohnen , würde ich Dich unverschämter weise jeden Tag besuchen...
Diese Dinger da sind voll mein Geschmack. Ich lieben Walnüsse über alles.Sehr fein..
LG Jacob
Canım,
ellerine sağlık. Tam benlik. Beni gibi ceviz canavarı için harika bir tat.
Sevgiyle kal.
mmm...che buoni!
Hi there! I know this is somewhat off-topic however I had
to ask. Does operating a well-established blog such as yours take a massive amount work?
I am completely new to writing a blog however I do write in my
diary every day. I'd like to start a blog so I will be able to share my personal experience and feelings online. Please let me know if you have any recommendations or tips for brand new aspiring bloggers. Thankyou!
My web blog ... click here
Yorum Gönder