- 2 kilo kuşbaşı dana eti
- 4 orta boy patates
- 1 yemek kaşık domates salçası
- 1 yemek kaşık biber salçası
- 2 dis sarimsak
- 2 cay kasik kimyon
- 2 tatli kasik tuz
- 2 cay kasik kekik
- yarim demet maydanoz
hazirlanisi
- Etleri pişene kadar suda haşlayıp, sonra biraz kendi yagıyla kavurun.
- Patatesleri soyup küp ,küp dilimleyin.
- Kizgin yagda kizartin.
- Kavurdugunuz eti bor camin icine alin.
- Tencereye kavurmadan kalan yagin üzerine salcalarinizi sarimsak ve baharatinizida ekleyip üzerine 1,5 bardak su ekleyin.Hafif kaynayinca maydanozunuda dograyin icine.
- Kizarmis patateslerinizide etin üzerine alin.
- Hazirladiginiz salcali sosu ilave edin .
- Ben kasar rendeleyip firinda 15-20 dakika kadar pisirdim
14 yorum:
♥ Olá, amiga!
Passei para uma visitinha... amei!
Está tudo muito lindo, criativo e de saboroso.
Bom fim de semana!
Tudo de bom!!!♥
Beijinhos.
Itabira♥♥
♥♥Brasil
Hayırlı pazarlar, Çok leziz ve iştah açıcı olmuş ellerinize, emeğinize sağlık.
Saygılar.
Madremiaaa que rico plato , me llevo una ración , un beso.
ellerine sağlık. yemek çok güzel görünüyor. olsada iftarda yesek.
Ellerine sağlık canım.Hayırlı iftarlar öptüm...
hımmmmm mükemmel görünüyor eline sağlık arkadaşım
sevgiler
canım ben bu enfes yemeğe asla hayır demem.çok lezzetli görünüyor.ellerine sağlık gülcanım...
Canım ellerine sağlık.Afiyet olsun.
Unutmadan yazayım kabaklı patates mücveri yaptım gerçekten dediğin gibi yağ çekmiyor ve çok hafif oluyor.Sitemdede yayınladım.tarif için tekrar teşekkürler.sevgiler...
Canım nefis bir görüntü .Ellerine sağlık.Sevgiler bıraktım..
ellerine sağlık canımm..:)) patatese bayılırım ben hem tok da tutuyor..:))
hayırlı iftarlar dilerim..
Canım nefis görünüyor yemeğin ellerine sağlık... Sevgilerimle...
Bayılırm bu yemeğe. Ellerine sağlık harika olmuş canım. İyi haftalar.
Çok lezzetli görünüyor.Ellerine sağlık,yiyenlere afiyet şeker olsun.Sevgilerrrr...
CANIM ABLAM ELLERİNE SAĞLIK YİNE SÜPER YAPMIŞSIN... EMİNİM LEZZETİDE GÖRÜNTÜSÜ KADAR GÜZELDİR...ÖPÜYORUM SENİİ...
Yorum Gönder