malzeme
- yarim muz
- 1 tane elme
- üzüm
- 1 tane armut
- yarin dilim karpuz
- yarim dilim kavun
- yarim portakal
- ananas (konseve kullandim )
- yarim cay bardak portakal suyu
- 4-5 yaprak taze nane
- 2 yemek kasik üzüm pudra seker
- üzerlerine börtlen ve taze nane
hazirlanisi
- Portakali soyup zarli kabugunu cikartin.
- Elma ve armutun kabugunu soyun küp ,küp dilimleyin.
- Naneyi incecik icersine dograyin
- Karpu ve kavunuda kücük dilimleyin.
- Üzüm ve varsa diyer meyvelerde olur.
- Ben konsevesini kullandim ananasin.
- Portakal suyunda üzüm pudra sekerini cirpip salataya katip karistirin.
- Kaselere koyup üzerlerine nane ve börtlenle servis yaptim.
- En az 6-7 kase cikiyor salatasi
- En az üzeri kapali buz dolabin da yaklasik yarim saat beklerse soguk dahada güzel oluyor.
11 yorum:
of of ne güzel bir sunum çok fazla meyve sevmeyen ben bile gözümü alamadım eline sağlık
kaymakla enfes olur albenisi çok bir salata olmuş ellerine sağlık selamlar
ellerine sağlık Gülcan harika görünüyor. yemek için hazır meyve ne hoş
çokk renkli çookk güzel görünüyor ellerine sağlık arkadaşım:)
Çok lezzetli görünüyor. Tam renk cümbüşü olmuş. Ellerine sağlık
ne güzel bir sunum bu böyle. ellerine sağlık.
Canım tam bir görsel şölen olmuş
ellerine sağlık öpüyorum.
Canim arkadasim... Senin de ellerine saglik.... Sevgilerimle, kolay gelsin...
Muhteşem bir görüntü,yaz ayları için çok güzel bir ikram,gerçi kışında çok güzel olur.Kısaca nefis bir sunum.Ellerinize sağlık.
aman tanrım oneydi öyle resmen sğzımın suyu aktı.
çok güzellll ellerine sağlık arkadaşım türkiyeden kucak dolusu sevgiler
Yorum Gönder