malzemeler
- 4 tane kabak
- 300 gram kiyma
- 1 tane kuru sogan
- yarim cay bardak rendelenmis kasar peyniri
- kara biber
- tuz
- 1 dis sarimsak
- nane
- kükük domates
hazirlanisi
- Sogani rendeleyin kiyma ,tuz,kara biber ,sarimsak ,kasar ve nane karistirip yugurun.
- Kabaklari 2 ser parmak kalinliginda kesip orta kismini kasikla cikartip ic kismini doldurun kiymayla
- Cery domatesleri ortasindan kesip her kabak dolmasinin üzerine bir tane koyun.
- Firin tepsisine yarim bardak su döküp kabaklari siralayin 180 derecede firin da pisirin.http://tatllar.blogspot.com/http://tatllar.blogspot.com/
6 yorum:
Çok güzel görünüyor , ellerine sağlık,afiyet bal şeker olsun
ellerine sağlık canım çok iştah açıcı görünüyor afiyetle
bayılırım kabak dolmasına ellerine sağlık canım.afiyet olsun.
yanınada yoğurt güzel gider ikisi
ellerine sağlık canım
Ne kadar farklı olmuş,eminim tadı güzeldir,ellerinize sağlık,sevgiler
http://cafemis.com
Kabak ve kıyma harika fikir,çok ne nefis gözüküyor Gülcan'cım..
Ellerine sağlık..
Sevgilerimle..
Yorum Gönder