malzemeler
- 3 tane kabak
- maydanoz
- 3 yemek kasik zeytin yag
- 1 yemek kasik tuz ot vegater
- 1 dis sarimsak
hazirlanisi
- Kabaklari yikayip orta kismindaki cekirdegi cikartip dilimleyin.
- Tencereye kabaklari koyun.
- Bir bardagin icersine zeytin yag,sarimsagi rendeleyin ,maydanozu incecik kiyin ve baharati katip karistirin .
- Kabaklarin üzerine dökün zeytin yagli karisimi .
- Tencerenin kapagini kapatip orta hateste 7-8 dakika pisirip altini kapatin tencerenin .
- Ben yaninda makarna ile servis yaptim .
7 yorum:
En hafif yemek ellerine sağlık canım sevgiler...
zeytinyağlı kabak yemeği çok hoş bir lezzettir..ben sarımsaklı yoğurtda döküyorum çok yakışıyor..ellerinize sağlık nefis görünüyor..:))
Çok hafif bir o kadarda lezzetli ellerine sağlık canım sevgiler..
çok severim ben hele ki yanındaki o güzel makarnayla ellerine sağlık canım...
ellerine sağlık canım
sevgilerle
Bayılırım bu lezzete hafif ve nefis bir tat...Sunum makarna ile şahane olmuş ellerine sağlık canım...
Sevgiler...
ellerine sağlık bende fırında yapıyorum kabağı nefis oluyor.sevgiler
Yorum Gönder