malzemeler
- 2 paket hazir Milföy Hamuru
- 1 paket hazir tatlandirilmis kara hashas ezmesi
- Cok kalay piratik nefis bir citir .Ben taze milföy hamuru kulandim.
- Hamurun 2 hamurun orta kismina hashasdak bir bicanla sürüp rulo yapin kesip tepsinize siralayin .
- 170 derecede piririn afiyetler olsun .
21 yorum:
Ellerinize sağlık.Gerçekten pratik ve leziz bir tarif.
az malzemeli ancak bol kalorili bir tarif,
eline sağlık,sevgiler...
haşhaş görünce dayanamıyorum ben ya çok güzel görünüyorlar harikaaa eline sağlık.
Canım günaydın ellerine sağlık iyi ki var şu milföy haşhaşlada süper olmuş sımsıcak sevgiler.
Bende bunun biraz daha değişik versiyonunun tarifini vericem canım lezzet kesinlikle güzel...
Ellerine sağlık..
tam benlik bir tarif ellerine sağlık sultanım:)
ne kadar pratik bi tarif
eline sağlık olsun
bunu hiç denememiştim.nefis gözüküyorlar..ellerinize sağlık..pratik ve değişik..sevgiler:)
Yaa gerçekten de olsa da yesek, sevgiler.
çok nefis olmuş mutlaka deneyeceğim canım.şifalar olsun size.öpüyorum çok.
Görüntü yine süper tadıda nefistir şimdi çıtır çıtır:)) ellerine sağlık canım.
ellerine sağlık canım nefis görünüyor canım çöreklerin:)
Nefissss bir şey olmuş gerçekten
Ellerine sağlık
İyi haftalar dilerim
Sevgiler
ayaya haşihaşı çok severim bende de vardır haşaşlı tarifler ellerien sağlık:)
Çok pratik ve nefis görünüyor, ellerinize sağlık. Ben de haşhaşlı bir tarif deneyeceğim ama bakalım ne zaman:))
Sevgiler...
Ne guzel milfoyden oluyorsa heme yaparim. Eline saglik canim . Sevgiler..
Ah gulcancim
O güzelim ezmede aklım mi kaldı ne ? :)))
süper görünüyor canım.ellerine sağlık.harikasın...
cok güzel tatlilarmis
çok pratik bayıldım,aniden gelen misafire güzel bir sunum,ellerinize sağlık...
iki hamuru hashaslayip biri birinemi kapatip sariyoruz
Yorum Gönder