malzemeler
- 750 gram havuç
- 1 yemek kasik margarin
- 1,5 su bardağı tozşeker
- Alabildiği kadar şekerli bisküvi
- 1 tatli kasik tarcin
- 1 su bardak cekilmis ceviz
- yarim su bardak cekilmis badem
- üzerine hindistan cevizi ,badem ve Antep fistigi
hazirlanisi
- Havuçları soyup rendeleyelim.Şekeri ilave edip pişirelim.
- Suyunu salıp iyice çekene kadar pişirelim
- Kavrulmaya başlayınca margarini ilave edip biraz kavuralım.
- Ocagin üzerinden alin iliyinca ekleyin badem ve cevizinizi .
- Sonra tarçını,ve kıvam alana kadar rondadan cekilmis bisküvi koyalım.
- Ceviz kadar toplar yapıp hindistan cevizi , baden,antep fistigi bulayalım.Afiyet olsun
9 yorum:
ne şeker olmuşlar böyle ellerine sağlık görüntü süper:)
ellerıne saglık canım.
çok lezzzetli görünüyor canım:)
ellerine sağlık...
sevgiler.
Gece gece enfes bir görüntüyle karşılaştım elinize emeğinize sağlık :)
bayıldım bune güzellik dün bende misafirlere yaptım inşallh en kısa zamanda yayınlıycam
ellerine sağlık canım sevgiler:)
bayılırım ben bu toplara, elinize sağlık...
bayılırım ben bu toplara, elinize sağlık...
Gülcan'cım bende bu cezeryeyi çok severim. Hafif ve lezzetli bir atıştırmalık.ellerine sağlık
sevgiler
Çok güzel gorunuyor il firsatxa deneyecegim şevgiler lubeckden
Yorum Gönder