24 Ocak 2012

Hindi Boyunu patatesli



malzemeler
  • Hindi Boyunu yaklasik yarim kilo
  • 2 tane sivri biber
  • 3 tane patates
  • 1 tane kuru sogan
  • 2 dis sarimsak
  • 3 yemek kasik domates dalcasi
  • 3-4 yemek kasik yag
  • tuz ,kara biber
hazirlanisi
  • Kasabiniza dilimletirin hindi  boyun etini .
  • Patatesi soyup yikayip dodrayin küp seklinde.
  • Biberinizi ve soganida soyup dograyin .
  • Sarimsak kullandim  .
  • Salcayi 1 kase suda karistirdim tuz ve kara biber ile .
  • Ben düdüklü tencerede pisirdim .Tüm malzemeyi koyup tencerenin kapagini kapatin .Afiyetler olsun .

8 yorum:

Unknown dedi ki...

bıldırcın,hindi ohh iyi bakılıyor ev halkı ellerine sağlık sevgiler

Dilekhaniminmutfagi dedi ki...

tam ziyafet olmuş afiyet olsun yanındada ayranla iyi gider ellerine sağlık gülcanım:))

Unknown dedi ki...

ellerine sağlık canım,afiyet şeker olsun....

Gülcan dedi ki...

LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR ELLERİNİZE SAĞLIK.

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

nefis görünüyor ellerine sağlık canım
sevgile:)

Mutfak Dili dedi ki...

Hindi lezzeti baskadır alinize saglik olsun.
Köyümü özledim şimdi..))

birincisin dedi ki...

Afiyet olsun yiyenlere..seninde ellerine sağlık..Çok güzel bir yemek..Sevgiler:)

reyhan kokulu mutfağım dedi ki...

boyun eti yumuşak ve lezzetli olur. görüntüsü nefis ekmekle mis ellerine sağlık afiyet olsun...