malzemeler
- 3 su bardak bulgur
- 2,5 su bardak tavuk suyu
- 1 yemek kasik domates salcasi
- yarim yemek kasik aci biber salcasi
- 250 gram mantar
- 1 cay kasik kuru nane
- tuz
- 2 yemek kasik tereyag
hazirlanisi
- Tencereye yagi katip mantarlari 3-4 dakika karistirip kavurun.
- Salcayi ekleyin et suyunu ve bulguru ilave edip baharat ve tuzunuzu katip bir karistirip kapagini kapatin .
- Orta hatesde pisirin suyunu cekinceye kadar
- Ben yaninda domates salatasi ve peynirli patates köftesi ile servis yaptim .
8 yorum:
GÜLCANIM BEN GELDİM
ALDIM CANIM TABAĞI
BULGUR PİLAVI ÇOK SAĞLIKLI
ELLERİNE SAĞLIK
MUHABBETLE
:)
mantar yemiyorum ama görüntü süper canım.ellerine sağlık.afiyet bal olsun.sevgiler.
hem mantarı hem bulgur pilavını çok severim ikisi birarada dahada güzel ellerine sağlık canım...
Elinize saglik cok severim mantarli bulgur pilavini
oyoyy yemede yanında yat derler ya ondan olmuş yanında bol köpüklü ayran ellerine sağlık sevgiler
MANTARI DA BULGUR PİLAVINI DA ÇOK SEVERİM,ELLERİNE SAĞLIK..
pilav çok güzel yanındaki patates köfteside öyle ellerine sağlık gülcancım
Mantar her yere çok yakışıyor joker gibi her yere uyumlu :))
ellerine sağlık canım bulgurlu hiç denemedim ama süper olmuştur eminim..
Yorum Gönder