malzemeler
- yarim bal kabagi yaklasik 2,5 kilo
- 4 su bardak toz seker
- 2 su bardak su
- üzerine ceviz
- Kabak cok yüyüktü yarisini kullandim.
- Aksamdan yikayip dilimledim .
- Tencereye siralayip sekeri ve kaynar iki bardak suyu ilave edin .
- Tencerenin kapagini kapatin 4-5 sat dinlensin .
- Orta hateste yavas yavas pisirin .
- Tatliniz soguyunca servis yapin.
- Üzerine ceviz ile servis yapin .
- Suyunuda serbet niyetine icin afiyetler olsun.
17 yorum:
muhteşem görünüyor ellerinize sağlık:)
nefis olsada yesek,ellerine saglik.
Ellerinize sağlık. Ne kadar da güzel görünüyor. Çok leziz ve iştah açıcı.
Saygılar..
Dün düşünmüştüm şöyle koca bir kabağım olsa da biraz tatlı yapsam, biraz püre yapsam diye.
Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Canim cekti vallahi Gülcancigim, simdi ben sabah sabah nereden bulacagim kabagi..::( Sevgilerimle cok öptüm..:)
gülcancım bu kabağın değerini bir bilsek e vitamini deposu yaşlanmayı geçiktirir kırışıkları açar daha neler neler.
ellerine sağlık aldım.
Canım ellerine sağlık bayılırım olsada yesem sevgiler.
bayılırım kabak tatlısına ellerinize sağlık sevgiler
İyi .. ben kabak gibi!
ellerine sağlık canım...
sevgiler..
bence de,nefis olmuş ,eline sağlık...
Gülcancım, nefis görünüyor. Ellerine sağlık.
Daha biz kabak tatlısı yapmaya başlamadık ama fotosunu görünce özlediğimi fark ettim.
Sevgiler.
Amanin lokum gibi olmuslar masallah,
Eline saglik olsun canim.
Ah bu cam onumde engel olmasa uzanip alirdim bri de cay koydum mu of of..
Hayirli gunler canim
Sevgiler..
Encok sevdigim tatli:))) Olsa idi vede yese idim..
ellerine sağlık arkadaşım çok severim ben üzerine servis ederken tahinde gezdiriyorum :)olsada yesek
günde bes ogun yiyebilirim... cok seviyorum cooook.....
ellerine saglik agzimin suyu akti....
Guten Morgen, ist wirklich interessante variante :-)
Yorum Gönder