malzemeler
- 2 tane orta boy sogan
- yarim beyaz lahana
- 150 gram kadar kiyma
- taze maydanoz ve nane
- 1 yemek kasik biber salcasi
- 1 yemek kasik domates salcasi
- tuz ,karabeber,kirmizi pul biber
- 4 yemek kasik sivi yag
- 2 ,5 su bardak su
- Yag ilave edip kiymayi tencerenizde kavurun.
- Kabugu soyulup dogranmis sogani tencerenin icersine katip soganida kavrulsun.
- Salcalari ilave edip karistirin.
- Suyunu ve baharatinizida ilave edin .
- Dgranmis lahanayi tencereye katip bir karistirim orta hatesde üzeri kapali bir sekilde pisirin .
- Afiyetler olsun.
9 yorum:
kabuska pek sevılmeyen bır yemek olsada ben severım cunku lahana cok faydalı :D
ellerine sağlık arada blogumada beklerım sevgıler:)
gulcan
herkes pek sevmesede ben bayılırım elinize sağlık:)
Merhabalar,
Ellerine sağlık canım. Nefis görünüyor. Bloğunu severek takip ediyorum bana da beklerim. Sevgilerimle,
Ellerine saglik canim...
mutlaka denemeliyim...
sevgiler
benim en sevdiğim kış yemeklerindendir.Hele ki acısı bolsa,ellerine sağlık Gülcancım.
ellerinize sağlık
ellerinize sağlık
ellerine sağlık arkadaşım sevgiler ..
ellerinize sağlık çok severim kapuskayı,kıvamı tam yerinde afiyetle..
Yorum Gönder