pisi tarifi
Hamur için
malzeme
Hamur için
malzeme
- 3 su bardak un
- 1/2 paket maya
- 1 su bardak süt
- 1 tatlı kaşık tuz
- aycicek yag
- Hamuru yugurun iyicene 35 dakika dar dinlensin yumusak bir hamur.
- Kücük bezeler koparip uvcunuzda yuvarlak seklini verip kizgin yagin icine birakin
- Hemen sagli sollu cevirip kizarinca cikarip pecetenin üzerine alin.
- Yag cekmiyor.
8 yorum:
off çok severimmm ellerine saglık canım
gülcanım bizim buradada böyle bişey yapıyoruz.adına ziniftar deriz.üzerine şeker serper yeriz.ona benziyor.ellerine sağlık canım.hayırlı cumalar
Bayılırım hamur kızartmasına.. Bekarken sokağımızın köşesinde fırın vardı. Pazar sabahlarının değişmez kahvaltılığıydı.Ama şimdi oturduğum yerde fırın çok uzakta. Uzun zaman oldu yemeyeli. Anlaşıldı, tamam bu pazar bu tarif uygulanacak ve bu hasrete bir son verilecek.Ellerine sağlık arkadaşım...
Canım merhaba..Ellerine sağlık..Mis gibi koktu..Sevgiler..
pişi arasına tahinli helva koyup afiyetle yiyecen, canım ellerine saglık. sevgiler.
Gülcancim ellerine saglik.Harika olmuslar.
Oglum cok sever benimde.Bizde gödek derler pisiye.
Sevgilerle canim.
yaninada bol peynir zeytin birde cay varsa tamamdir ellerine saglik sevgiler
off off ne güzel kızarmış yanında peynir ve gül reçeli harika gidiyor bizde lokma diyoruz şifalar olsun
canım ben seni mimlemek istiyorum kabul edersen sayfamda sorular selamlar sevgiler
Yorum Gönder