malzeme
- 1 bag taze yesil sogan
- 1kasigin ucu ile tere yag
- kirmizi pul biber
- zuz
- maydanoz
- 4-5 tane yumurta
- Soganlari ve maydanozlari ayiklayip iyice yikayip incecik dograyin.
- Tavaniza yaggi koyup kavurun soganlari ve maydanozunuzu
- Üzerine yumurtanizi kirip tavanin kapagini kapatin.
- Kisik ateste yaklasik 3-4 dakika sonra üzerine pul biber ve servise hazir.
6 yorum:
ellerine sağlık........
Ellerinize sağlık. Omletin hertürlüsünü severim. Çok iştah açıcı görünüyor.
Saygılar.
Tam benlik bir tarif.kuru soğandan da yapardık eskiden.çok lezzetli olurdu.Elcaazına sağlık canım.
Annem tarifi görünce:
-ben hep soğanın tavasını yapıyorum.Hiç yumurtalı aklıma gelmemişti.İyi fikir dedi kendileri :=) eline sağlık.sevgiler
Canım,
Ellerine sağlık, omlet nefis görünüyor.
Biz ailecek taze yada kuru soğan farketmez bu tür omletleri çok severiz.
ellerine sağlık arkadaşım omlet nefis görünüyorum bu arada hoşbulduk arkadaşım
Yorum Gönder