revani tarifi nefis bir tarif
malzeme
malzeme
- 4 tane yumurta
- 1 bardak yogurt
- 1 tane vanilya sekeri
- 1 tane kabartma tozu
- 2 su bardak irmik
- 1 su bardak toz seker
- 1 su bardak un
- 1 su bardak ay cicek yagi
- yarim limon
- yarim cay bardak kadar hindistan cevizi
- 3 su bardak seker
- 4 su bardak su
- yarim limon suyu
- Serbetinizi kaynatin.
- Sogumaya birakin .
- Yumurta ve yagi yogurdu cirpin.
- Diyer malzemeleri siray la katip devam cirpin.
- Hindistan cevizi haric (üzerine dölülecek isterseniz baden veya cevizde tatlinin üzerine dökrsiniz ))
- Borcaminiza yaglayip unlayin.
- Kivami borcamin icine katip 175 derecede pisirin..
- Sogumus serbeti ilik tatlinin üzerine dökün..
- Üzerine hindistan ceviri afiyetler olsun.
20 yorum:
ellerinize sağlık nefis görünüoyr
ellerinize sağlık nefis görünüoyr
Kaymakla süper olur. Ellerinize sağlık:)
ellerine saglik beni yeeee diyor ama nasil olacak ;)
Hayırlı sabahlar. Ellerinize sağlık. Çok güzel ve leziz görünüyor.
Saygılar.
Normalde şerbetli tatlı yemem ama tek sevdiğim şerbetli tatlı revanidir. Ellerine sağlık. Çok güzel gözüküyorlar:)
ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK.NEFİS BİR TATLI.HAYIRLI İFTARLAR GÜLCANIM
canım ellerine sağlık bende yaptım haftasonu nefis oluyor gerçekten..
ellerin dert görmesinn..
Ellerınıze sağlık bereketi bol olsun.
ellerine sağlık. nefis. hayırlı ramazanlar
bende istiyorum ama olmaz diye cesaret edemiyorum ama kesin yapacağım elinize sağlık çok hoş olmuş
nefis olmuş, ellerine sağlık...
sevgiler...
Revani nefis gözüküyor,ellerine sağlık canım..
Makarnadan önce revaniye takıldım, iyi mi? Artık şu mevsim de bir revani yapmalıyım:))
Narin ciyim sevgiler canim .Revane tarifim bir kac tane var bu tarifte güzel Benim her zamanki tatifem (( 500 gram irmik 6 yemekkasik un ))) diyer malzemeler bu revani ile ayni bu tarifte cok güzel sevgiler öptüm canim.
Benim sormak istedigim, mazeme listesin'deki hint cevizi ve limon suyu hamura mi koyuluyor ?
Benim sormak istedigim, mazeme listesin'deki hint cevizi ve limon suyu hamura mi koyuluyor ?
Mazeme liste'sindeki hint cevizi ve limon suyu hamura mi katiliyor ?:)
Canim rendelenmis hindistan cevizi üzerine dökülüyor .
Hindistan cevizini anladimda limon suyu dami hamura koyuluyor, birde ben her sekerpare tarifi yaptigimda firina koyunca çok çatliyor ve ustundeki findik yukariya taraf çikiyor, sekli çok kotu oluyor, niçin oyle oldugunu yazarsaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim :)
Merhaba, limonun suyu dami hamura koyuluyor ?
Birde ben ne zaman bir sekerpare yapmsam, pisince sekli çok kotu oluyor, senin ki gibi guzel durmuyor, sebebi nedir, cevap verirseniz sevinirim, simdiden tesekkur ederim :)
Yorum Gönder