malzemeler
- 4 tane cubra balik
- yarim su bardak un
- 4 yemek kasik kadar misir unu
- yarim cay kasik tuz
- kizartmak icin 1 cay bardak ay cicek yag ( kücük boy bardak )
- teflon bir tava
- Baliginizi bence temizlettirip alin ben kendim temizledim icini üzerinin pullarini kazidim kuyruk ve kesip iyice yikadim.
- Un misir unu ve tuzu karistirin bir tabagin icersinde temiz suyu süzdürülmüs baliklar una bulayin.
- Kizgin tavaninayagin icersine baligiklari kizartin
- Orta hateste kizartin icide pisin .
- Sagli sollu kizartin .
- Ben yanina brokoli salatasi yaptim.
- Afiyetler olsun .
Baligin yanina sadece salatayi hazirladim taze dere otu ile yogurtlu sarimsak sos
16 yorum:
ellerinize sağlık...
balık omega3 miis miis...
Offff Gülcancigim, misler gibi kizarmislar.... Benim icin de ye, canim benim... Sevgilerimle,
Afiyetler olsun...
harikaaa
ellerine sağlık canım en sevdiğim balık olur kendileri.
nefis gözüküyor
En güzel ikili balık ve salata elleri
ne sağlık canım sevgiler...
afiyetler olsun,çok lezzetli görünüyorlar...
Canım,
ellerine sağlık. Balık nar gibi kızarmış.Salatada nefis.
Sevgiyle kal.
canim cekti ellerine saglik.
Nefis görünüyor. Bu ara balık krizindeyim. İnsan hergün mü balık yemek ister :) Bu fotoğraflar da iştahımı açtı yine :))
Ellerine sağlık.
Muy buen plato, muy rico.
Açar açmaz, balıklar offf ki off.
Bu hafta kesin bir balık günü yapmalıyım.
Ellerinize sağlık.
Meraklı ve balıksever anne Çiğdem
ellerinize sağlık afiyetlerolsun.
bayılırım çipuraya ellerinize sağlık çok güzel olmuş,sevgiler,bana da beklerim...
balık balık balık diyorum :)
derya kuzusu bunlar deryaaa:) çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık
Yorum Gönder