malzemeler
- 3 tane kabak
- 2 tane havuc
- 4 yemek kasik sivi yag
- kirmizi pul biber ve tuz
- 1 dis sarimsak
- 200 gram cekilmis ceviz
- 1 tutam dere otu
yogurt sosu icin malzeme
- 500 gram yogurt
- 200 gram schmand (süzme kaymakli yogurt )
- 4 yemek kasik mayonez
- 1 dis sarimsak
- 1 yemek kasik zeytin yad
- tuz
- üzerine kirmizi pul biber ve cekilmis ceviz
hazirlanisi
- Kabagi ortadan ikiye kesip orta kismindaki cekirdekli bölümü tatli kasigi ile temizleyin.
- Havucuda tiraslayin kabak ve havucu rendeleyin rendenin büyük kismi ile .
- Derin bir teflon tavanin icersine 4 yemek kasik yagda kabak ,havuc ve rendelenmis sarimsakkavurun suyunu cekinceye kadar.
- Kabak soguyunca cekilmis ceviz ,pulbiber , ve pul biberi katip karistirin.
- Sosu icin tüm malzemeyi karistirin iyice .
- Salata soguyunca bir tabagin icersine alin ve yogurt sosunuzu üzerine dökün üzerine ceviz ve pul biber ile sevis yapin afiyetler olsun
15 yorum:
I am genuinely delighted to glance at this webpage posts which carries lots of useful facts, thanks for providing such information.
Also visit my page :: Annuity Payments
Ellerine sağlık çok nefis görünüyor ceviz hariç malzemeler elimin altında mutfağa gidiyorum bende bu salatadan yapayım :)
bayılırım bu salataya hem hafif hemde çok lezzetli :) ellerine sağlıkk
Mmmm canim nefis saglik.
çook nefis olmuş lezzetli ve besleyici :)
sevgiler
Ellerinize sağlık, nefis olmuş.Sevgiler:))
:):) KABAK SON GÜNLERDE BENIMDE FAVORIM SEVGİLER:)
Yaptım harika oldu canım evden tam not aldı..
Allah'a emanet ol teşekkür ederim..
elıne sağlık nefıs olmus
Yazın sık yaptığım bir salata nefis oluyor çokda severim:)ellerine sağlık arkadaşım
inanılmaz güzel görünüyor.elinize sağlık
ellerine sağlık canım özellikle yazın tercih ediyorum ben bu salatayı ferahlatıyor:)
Ellerinize sağlık nefis bir salata çok severim
iyi akşamlar
ellerinize sağlık...
Yorum Gönder