19 Mart 2012

PATATES KAVURMASI


malzemeler
  • 4 tane patates
  • 1 tane kuru sogan
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 yemek kasik domates salcasi
  • 1 tatli kasik biber salcasi
  • 1 tutam kara biber
  • tuz
  • 4-5 yemek kasik ay cicek yag
hazirlanisi
  • Patatesleri haslayip kabuklarini soyup küp ,küp dilimleyin.
  • Tencereye yag koyup kabugunu soyup dilimlediginiz soganni kavurun.
  • Patateside icersine ekleyip 2-3 dakika kavurun.
  • Salcasini ekleyin 2-3 dakika kavurduktan sonra kiyilmis  maydanoz  ve tuz kara biberi ni ekleyip.
  • Ben yaninda firinda köfte ile servis yaptim .
  • Servis yapin afiyetler olsun. .

8 yorum:

*mehtap dedi ki...

çok güzel görünüyor,canım çekti,eline sağlık.

Mutfaknotlari dedi ki...

ELİNE SAĞLIK GÜLCANCIM

Unknown dedi ki...

Cok güzel olmus canim...
ellerine saglik
:-)))

durutarifler dedi ki...

Oğlumun vazgeçilmezi
Ellerine sağlık
Sevgiler

sarımutfak-hande dedi ki...

bayağıdır yapmadım hatırlattığın iyi oldu akşamki et yemeğinin yanına yapayım bende :)))
ellerine sağlık canım

sare dedi ki...

o tabağı aldım, müsadenizle...
Çok sevilen ikilezzet, ellerine sağlık.
Sevgiler.

Mutfak Dili dedi ki...

Eline saglik olsun canim tam benim istedigim patates olmuş..

Özgen dedi ki...

Bayıldım patatesin görüntüsüne eline sağlık canım harika lezzetlidir de sevgiler...